Share

hafez, bez abdel

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

abdel hafez
abdel hafez
prispevki : 24
točke : 6

hafez, bez abdel Empty
ObjavljaNaslov sporočila: hafez, bez abdel   hafez, bez abdel EmptySre Okt 23, 2013 9:38 pm
ABDEL BEZ HAFEZ
22 - MATH & PHYSIC - CAIRO, EGYPT - DELTA PHI –SACHA M'BAYE

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
Če boste koga povprašali, če pozna Abdela, vas bo čudno gledal. Za vse sem Abez. Bilo je nekaj težav z imenom, ko sem prišel, pa je nastal ta vzdevek. Sicer pa je moje polno ime Abdel Bez Hafez.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
Ker sem čudežni otrok? Pretiravam. Nadpovprečen sem pri številkah. Tukaj temu pravijo najboljši na svojem področju. Moja smer? Matematika in fizika seveda.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
Moja mama. *smeh* Če je ne bi bilo, bi še vedno delal kot turistični vodnik po Kairu. Ta ženska, pa se je na vse kriplje trudila, da bi me spravila nekam na boljše. Še vedno ne vem kako ji je uspelo, ampak dobila je pozornost tega inštituta.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
Zaradi šole se moram brzdati, toda doma je zgodba takšna: Rad počnem veliko stvari, sem namreč oseba, ki bi rada izkusila kar se da največ v življenju, ob enem pa cenim sproščenost. Sem avanturist, človek za dogodivščine in adrenalin. Rad imam družbo prijateljev, še raje kakšnega dekleta, kakšen kozarček preveč in vse vrste glasbe in športov(razen golfa in ping-ponga). Tipičen predstavnik moškega spola, z veliko temno skrivnostjo. Rad kuham. Nisem obsedenec z hrano, cenim pa dober obrok, še boljše če ga skuham sam. Poleg vsega, sem tudi ljubitelj smeha in vsega kar je staro.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
Je to resnično pomembno? Desničar.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
Domov domov, ali domov v bratovščino? Če mislite prvo, potem bom rekel, da se zapodim k mami in njeni piti, če pa ste ciljali na drugo, pa.. Ne vem, verjetno grem dremat ali brat.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
Na nočni omarici bukve za zgodovino in v košu porabljeni kondomi. *smeh*

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
Uh. Čakajte.. Prijatelji. O, pa.. Bivša.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
Odlično, imam več časa da osvojim punco ob meni.

010. se bojiš žuželk?
Damam bom pri odstranitvi pajka vedno pomagal.

011. imaš svojo boljšo polovico?
Ne. Še.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
Z mamo sva sama. Oče naju je zapustil ob zelo neprimernem času. Ko smo bili v krizi in ob enem, ko sem bil star dovolj da sem vedel kaj se dogaja, krivil pa sem sebe.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
Mamina pita. Čudno čistilo z katerim je pomivala tla in nek vonj, zaradi katerega vem da sem doma.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
Če je pijača dobra, je prazen.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
Medved.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?

Klife. Tako imam obalo, gozd, nekaj govorja in svobodo.
017. ali verjameš v nebesna znamenja?
Ne.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
Da.. Je na mojih rokah kri nekoga drugega.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
Moja soseda. V obeh primerih. Poljub se je zgodil tik preden so se preselil v Evropo, izguba nedolžnosti pa ko je prišla čez nekaj let na počitnice. Sprašujem se, če je naslednja poroka.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
Rad imam skupinske kostume, toda če bi bil sam bi bil najvrjetneje zelo sexi tranzvestit ali vampir.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
Senvič verjetno. Ko ima nekdo toliko dela z šolo se kmalu ne spomni več najosnovnejših stvari.

022. čaj ali kava?
Kava.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
Vase.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
Plesno na zabavah, klasično ko se učim.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
Jokal nisem že od otroštva. Zame velja, da fantje ne jokajo ali kažejo čustev.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
Ognjevit. Karizmatičen. Zabaven. Inteligenten. Nepredvidljiv. Same dobre lastnosti, verjetno. Ne poznajo me.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
Moja pričakovanja niso nikoli velika. Mama me je učila skromnosti in všeč so ji bili manjši cilji. Za zdaj je to, da ne izgubim štipendije in končam šolanje. Moje sanje.. Ne, kdaj drugič.

MJK - 16- 3 YEARS?- NONE –*_*

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

hafez, bez abdel Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: hafez, bez abdel   hafez, bez abdel EmptySre Okt 23, 2013 10:26 pm

ACCEPTED.
Gost welcome to withmore's institute of education!

oh woah, i totally love your guy, nice work! in obožujem dejstvo, da razbijaš klasiko in si izbiraš temnopolt lik, MJK THANK YOU FOR THAT!

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

hafez, bez abdel

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» forest [melody & abdel]
» greenhouse [abdel & zoey]
» old stairs [abdel & indigo]
» the pool [daniel & abdel]
» study room [abdel & zoey]