Naslov sporočila: bernardo, allegra cara Sre Okt 23, 2013 1:04 pm
allegra cara bernardo 19 - art - rabat, maroko - kappa xi alpha - sara sampio
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? allegra cara bernardo, vendar lahko mi rečeš kar allegra.
002. in za kaj si prišla na ta otok? kaj študiraš? v bistvu je zadeva malce... komplicirana. kot prvo ima moj oče malo preveč denarja in posledično se je odločil svojo edino hčerko poslati na neko prestižno univerzo, hkrati pa... hja, obljubil me je sinu družinskega prijatelja za bodočo ženo, zaročenko, kakorkoli. in seveda, so mi jasno razložiti, da moram iti za njim, čeprav nisem preveč navdušeno zapustila maroko, vendar bom preživela. že res, da sem še malce zgubljena, vendar tu sem, da se naučim, kajne? oh, saj res, kaj študiram! am, umetnost, ja. obožujem umetnost.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? mislim, da sem, navsezadnje nisem imela nikoli težav z ocenami, čeprav me niti ne bi čudilo, če je oče le imel kakšne prste vmes.
004. imaš kakšen hobi? kaj rada počneš? smejanje šteje? *smeh* dobro, sem že resna. kakorkoli. rada rišem. zato tudi študiram umetnost, zares jo obožujem, saj pravim. in potem... ne vem, mislim, da je risanje moj edin hobij. drugače pa rada počnem veliko stvari, pravzaprav obožujem vse, kar je novo. imam malce preveč energije, tako da sem vedno za kakšne neumnosti ali druge potegavščine, ki jih niti ne bi bilo treba početi. drugače pa, rada imam poezijo, predvsem shakespeara. ne vem zakaj, ampak imam. pa črno bele filme, prav obožujem tudi to. imam tudi tisto majhno navado, da zbiram vsa mogoča dišavna olja. morda bi celo za to lahko rekli, da je moj hobi *smeh* in rada hodim ven. ker pač obožujem glasno glasbo in zabavo in... vse.
005. si levičarka ali desničarka? levičarka.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? vržem se na posteljo. ja, definitivno bo to.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? hm, na nočni omarici predvidevam, da bi bila kakšna shakespearova poezija. in neka nočna lučka, ki se ujema z barvami sten. pa plišastega medvedka, ki sem ga nekoč dobila za rojstni dan. čisto preprosto, tisto kar se pač najde na nočni omarici povprečnega dekleta. v košu za smeti pa predvidevam, da kakšne brezvezne liste z brezveznimi čečkami.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. hm, naj pogledam. mama, sošolka, še ena sošolka,... elias. in... oče.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? odvisno kje bi pristalo. rada imam pustolovščine in če bi to kazalo na kaj podobnega, bi bila v bistvu kar zadovoljna. nekako. odvisno kje.
010. se bojiš žuželk? seveda, kdo se jih pa ne?
011. imaš svojo boljšo polovico? da. no, mislim, da ja. on je definitivno moja boljša polovica nekako. le ne vem, če sem jaz njegova.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? precej. mislim, z očetom ne posebno, ker je bil vedno tako... uraden. z mamo pa precej.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? vonj nedeljskega kosila, vanilije in kuhane marmelade.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? napol poln, definitivno. ali pa največkrat kar prazen, takrat je optimizem že tako ali tako na vrhuncu. *smeh*
015. če bi se lahko spremenila v žival, katera bi to bila? mislim, da bi bila... panda! ja, panda. obožujem pande.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? hm, reciva da kar nekje zunaj, ni važno kje, samo da je zabavno - kar notri, v moji sobi ali bog ne daj predavalnici, definitivno ni.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? če kažejo na kaj dobrega, potem da. *smeh*
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? mislim, da ne. pa tudi, če bi, je del mojega življenja, tako da ne morem spremeniti. preprosto.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? prvi poljub sem doživela s fantom, kateremu me je obljubil oče. glede izgube nedolžnosti pa... se še ni zgodilo *blush*
020. v kakšnem kostumu bi se prikazala na zabavi za noč čarovnic? hm, iskreno ne vem. vprašaj me, ko bo napočil čas.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? špageti.
022. čaj ali kava? hm, reciva čaj. kava ne učinkuje ravno name, tako ali tako imam že sama po sebi preveč energije in kava le poslabša vse skupaj. tako da definitivno čaj.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? verjamem, da je nekaj nad nami in da, morda lahko rečem, da verjamem v boga. in duhove. ne vem zakaj, ampak od nekdaj imam to butasto idejo, da obstajajo. ja, dobro, malce sem čudaška, kaj moram.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? ne maram metala, vse drugo pa je sprejemljivo za moja ušesa. v bistvu obožujem glasbo, tako da ja.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? mislim, da bo to kar titanic ali kater drug film - verjemi, teh je veliko.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? hm, naj premislim. naivna, to znajo velikokrat povdariti in ne glede na to, kako me hočejo spreobrniti, ne morem iz svoje kože. in da sem hiperaktivna, popolnoma preveč. vedno nasmejana. malce preglasna, vendar hkrati oseba, ki ji brez težav in vedno lahko zaupaš, preprosta, morda celo na trenutke malce nevzgojena. *smeh* najbrž imajo prav.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? dokončati študij, imeti srečo v ljubezni. preprosto.
Naslov sporočila: Re: bernardo, allegra cara Sre Okt 23, 2013 1:14 pm
ACCEPTED. Gost welcome to withmore's institute of education!
plišast medvedek na nočni omarici, i already like her! na splošno mi je všeč, da je ena taka sončica, kot kaka trnuljčica mi deluje, ne vem zakaj. ;P anyway, uživaj z njo! (:
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: