| paramparam, the great divide. | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
averie boyce
1st year of textiles prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
starost lika : 23
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Ned Dec 01, 2013 1:23 pm | | |
nič prav originalnega se ne morem spomniti. a tebi kaj posebnega manjka ali pa mava kakpno skupno povezavo, ki bi jo lahko izkoristili? sicer se mi zdita pa punci dost podobni in bi bili lahko preprosto prijateljici. mogoče kaj na sceno, da se dobivata predsvem, da si zaupata svoje probleme itd. da sta druga drugi dnevnik, hkrati pa skupaj lahko nastopata še bolj močno, kot sicer. ker averie se bo vsak hip zrušila od vseh heart breakov in bo rabila nek dnevnik oz. eno svetlo lučko v svojem življenju. sicer pa če maš kakšno dobro idejo, prooosim kar na dan z njo! |
|
| |
prispevki : 63
točke : 24
kraj bivanja : marseille, france
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Sob Dec 07, 2013 5:14 pm | | |
*ne da se mi menjat lika* ugh, jaz sem čisto spregledala tole. um, but yes, that could happen! lahko da bi se averie sploh zdaj v tem času nanjo obrnila da se ji vse podira, some crying on shoulder scene? um, sicer pa se mi zdi, da bi indigo preprosto rabila prijateljico, ker ji teh se mi zdi kar primanjkuje! :3
|
|
| |
averie boyce
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Tor Dec 10, 2013 7:48 pm | | |
- cornelia fisher je napisal/a:
*ne da se mi menjat lika*ugh, jaz sem čisto spregledala tole. um, but yes, that could happen! lahko da bi se averie sploh zdaj v tem času nanjo obrnila da se ji vse podira, some crying on shoulder scene?um, sicer pa se mi zdi, da bi indigo preprosto rabila prijateljico, ker ji teh se mi zdi kar primanjkuje! :3
ja nekaj takega. lahko bi si pač zaupali stvai. pač čvekali o svojih problemih, tarnali, mogoče celo malo nedolžno opravljali druge. kot en dnevnik druga drugi? |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Sre Dec 11, 2013 2:17 pm | | |
awsome, awsome, awsome! bi se ti dalo začeti glede na to da sama nimam nobenega časa trenutno & please take you time my love! ;3
|
|
| |
averie boyce
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Sre Dec 11, 2013 5:12 pm | | |
- cornelia fisher je napisal/a:
awsome, awsome, awsome! bi se ti dalo začeti glede na to da sama nimam nobenega časa trenutno & please take you time my love! ;3
če mi slučaajno uspe danes zvečer, začnem, drugače bo pa treba malo čakat, ker grem od jutri do nedelje na smučanje in ne vem kako bom tam s časom, internetom in računalnikom. I'll let you know (: |
|
| |
prispevki : 13
točke : 2
kraj bivanja : L.A.
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Pon Dec 30, 2013 9:23 am | | |
Do you think you can squeeze me in here? Your girl is just amazing ^^ |
|
| |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Pon Dec 30, 2013 3:00 pm | | |
I was kinda thinking in a party buddy/friends with benefits way. pač skupaj hodita na zabave, uživata drug z drugim ampak med njima ni nič resnega? ofc lahko potem to še malo zapleteva s kkšnim prepirčkom ko ga obtoži, da jo samo izkorišča or smthn like that |
|
| |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Pon Dec 30, 2013 10:18 pm | | |
a je on drugače tko dosti bolj reven ali bogat? cause i have an idea? :3 |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Tor Dec 31, 2013 7:23 am | | |
Njegova družina je precej revna, on sam pa ima zdaj kar dosti denarja:) |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. Tor Dec 31, 2013 12:55 pm | | |
awsome ker mogoče bi ona imela občutek, da sez njo druži samo zaradi denarja in popularnosti in bi mu to zmetala v obraz ko bi ji šel na živce, what do zou say? :3 |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: paramparam, the great divide. | | |
|
|
| |
| paramparam, the great divide. | |
|