|
| |
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 312
točke : 74
kraj bivanja : melbourne, australia
starost lika : 23
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 5:05 pm | | |
elias khan-nasseralright. so this is elias. glede na trenutno populacijo mislim da je edini ne-američan oz. ne-evropejec, lol. but don't be fooled, ne hodi v mošeje ali časti alaha. ;D že srednjo šolo je naredil v angliji, v eni od prestižnih zasebnih šol, tako da razen mal temnejše polti in naglasa verjetno ne bi nihče rekel da je pol afričan in pol arabec. prihaja iz maroka, natančneje iz casablance, njegova družina pa je nastala nekako kot poslovna poteza dveh velikih dinastij in ker imajo sedaj v lasti tako nahajališča nafte kot rudnike diamantov in zlata, obvladujejo tako politično kot gospodarsko precejšen del azije in afrike. karakterno je pa tale tip precej kompleksna oseba. ker je pač pričakovano, da bo prevzel družinske posle, je ob očetu in materi vedno resen, v dragih oblekah in na splošno urejen. a na univerzi, daleč daleč od doma, pa pride na dan njegova precej zabavna narava. dečko zna bit precej simpatičen, vedno za neumnosti in šale, zabave in nekako so mu dekleta vedno bolj zanimiva kot lastni študij, ki ga dejansko na smrt dolgočasi. ampak ker pride letos na univerzo njegovo dekle, ki se je do sedaj izobraževala doma in za katero dejansko na bahamih ne ve nihče da sploh obstaja, se bo tudi njegovo življenje tukaj precej zakompliciralo. torej elias je definitivno odprt za kakršne koli zabavne povezave, išče se vse od frendov, crushov, avantur, afer, nekdanjih deklet, nenazadnje bi bilo idealno če bi bil kdo pripravljen prevzet tudi to njegovo dekle (ampak zaradi specifičnosti lika bi moral biti to nek nov lik in ne že obstoječ). vsekakor ne maram preveč random povezav, kjer se ne dogaja nič zabavnega. use him up. dorothea, friends zoey, unconquered trophy jade, current girlfriend, arranged future wife averie, ex-girlfriend autumn, first love rheyaharpermegan
Nazadnje urejal/a elias khan-nasser Pet Dec 27, 2013 4:43 pm; skupaj popravljeno 4 krat |
| | |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| | | |
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 5:17 pm | | |
HELLO. zoey's here for you to take her up. i love your guy, so. ya. i mean - just tell me you have y'know, a tiny little spot for her little self ? |
| | |
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 5:18 pm | | |
i definetly need a piece of him *-* |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 8:02 pm | | |
okay, moral sem it brat vaše plot strani, da si mal predstavljam kaj vse bi bilo možno naplest. @ dorothea, i love your girl :smitten:totalno sta si podobna, that's for sure, nekako bi bilo v tem primeru idealna povezava friends ith benefits, but... ne vem, to je malo znucano že. mogoče v smeri, hm, let's say that they are friends, med njima je sicer ogromno spogledovanja in zafrkancije, ampak dejansko se med njima ni še nikoli nič zgodilo? recimo da sta se spoznala preko iste družbe in se vedno znova srečujeta v krogu istih ljudi, nista pa takšna tesna prijatelja, da bi se, ne vem, dobivala na kavah al kaj podobno dolgočasnega. :Dtorej ko se srečujeta je vmes vedno alkohol/droge/drugi ljudje, ampak nekaj/ogromno kemije pa tud vedno obstaja, kar naredi vso stvar toliko bolj zanimivo. bi bilo kaj takega kul? ;D @ zoey, hi there ;D mislim da glede na značaj ona ni ravno tiste vrste ljudi, ki bi se znašli v družbi eliasa. mu bi bila pa vsekakor zanimiva, mogoče se bežno poznata preko skupnih predavanj, on si jo je zapomnil kot nekoga, ki celo uro dviguje roko in pridno odgovarja na vprašanja profesorjev, ona njega kot nekoga, ki neprestano zamuja in prihaja na predavanja z ogromnimi mački. mogoče vržemo zraven še to, da jo je nekoč elias na kakšni zabavi njene sestrščine neuspešno osvajal? lahko bi bila ona nekakšna njegova še neosvojena trofeja and @ melody hmm, nisem najbolj ziher, v kakšno smer bi lahko šla ;D vsekakor bi bila recimo precej smešna situacija, če bi mogoče za spremembo ona njega osvajala, on pa bi se pretvarjal, da ga ne zanima. :chuckle:nekako bi si jo zapomnil kot tisto malce preveč samovšečno osebo, ki misli da lahko dobi kar hoče, in čeprav ni zbirčen glede žensk, jo vedno znova zavrača, njej pa ni jasno zakaj. just an idea, če imaš kaj zanimivejšega v glavi, let me know |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 8:29 pm | | |
uuu, všeč mi je to! mogoče bi, ker sta oba rada v centru pozornosti, celo mela take mini tekme, v, ne vem, tem, kdo bo v pol ure dobil več telefonskih številk pa take fore. ;P veš kaj mislim? se požirata z očmi zaradi privlačnosti med njima, hkrati pa se ves čas zafrkavata in skušata dokazati, da sta boljša od drugega. could that work? (: |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 8:44 pm | | |
ja, kaj takega bi bilo definitivno zabavno, pa kakšne stave z zabavno/ponižujočo kaznijo. ;D so shall we start? a bi bila tok prijazna pa bi mogoče ti začela? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 9:03 pm | | |
bom ja, samo ne obljubljam da danes, kkay? in oh ja, kako stavo morema nujno vključit, to bi znalo bit zabavno! :3 |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Tor Okt 22, 2013 9:05 pm | | |
no worries, itak sem malo izven pisanja, bo verjetno trajalo tud da odpišem. ;D |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Sre Okt 23, 2013 4:26 am | | |
Hja, to bi bilo težje izvedljivo ker bi mu Melody morala zares zaupati, preden bi sploh pomislila na to, da bi ga začela osvajati in ker fantom pač ne zaupa in ima on očitno sloves nekega zabavljača se mi to ne zdi najbolj izvedljivo.. But I do have another idea.. Razmišljala sem, da bi Mel za nalogo (pri socialni psihologiji ofc) da si mora izbrati osebo, ki je ne pozna in jo od daleč analizirati (gled na obnašanje v družbi in to) in bi si ona zaradi njegovega slovesa izbrala njega, ker pa bi ves čas hodila za njim in bi si nekaj zapisovala, bi on dobil občutek da ga zalezuje in bi blo awkward ko bi se enkrat začela pogovarjat, ona pa ne bi smela povedati zakaj to počne, ker bi to vplivalo na njeno analizo or smthn? I just woke up, don't judge me |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Sre Okt 23, 2013 4:27 am | | |
Hja, to bi bilo težje izvedljivo ker bi mu Melody morala zares zaupati, preden bi sploh pomislila na to, da bi ga začela osvajati in ker fantom pač ne zaupa in ima on očitno sloves nekega zabavljača se mi to ne zdi najbolj izvedljivo.. But I do have another idea.. Razmišljala sem, da bi Mel za nalogo dobila (pri socialni psihologiji ofc) da si mora izbrati osebo, ki je ne pozna in jo od daleč analizirati (gled na obnašanje v družbi in to) in bi si ona zaradi njegovega slovesa izbrala njega, ker pa bi ves čas hodila za njim in bi si nekaj zapisovala, bi on dobil občutek da ga zalezuje in bi blo awkward ko bi se enkrat začela pogovarjat, ona pa ne bi smela povedati zakaj to počne, ker bi to vplivalo na njeno analizo or smthn? I just woke up, don't judge me |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Sre Okt 23, 2013 7:29 am | | |
ohhhh i like this. A LOT. pa mogoče dodava pri temle neuspelem osvajanju še kakšen slap on the face because those are always fun. hihi and she'd actually do it. she slapped dylan twice. hahaha. then i dunno. mogoče njega niti to ni dejansko ustavilo, in vsakič, ko se nekje srečata nekaj pač poskuša okoli nje narest, zoey ga pa zmeraj grdo gleda in ji gre mogoče malce na živce? in mata mogoče kakšen pingpong z besedami like "you know, you're pretty zoey," and her "ya ty, why wouldn't you show up at class a bit early sometimes? and without a hangover?" && IT WOULD BE FUN IF HE'D SEE HER DRUNK ONE DAY, ohdear. mogoče samo. ne vem. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Sre Okt 23, 2013 8:26 pm | | |
that was a long day. se opravičujem za pozen odpis. anyway... :] @ melody, aha, my bad, iz plot strani res nisem razbral te strani njenega karakterja. drugače pa ja, lahko tudi kaj takega za začetek probava izvest. pa za nadaljnji odnos med tema dvema dorečema ko vidiva kako bi šel prvi pogovor... so, should we start? začneš ti ali naj jaz? @ zoey, haha, to bi mu bilo res podobno, maybe he grabbed her ass ''by accident''. no sej mislim da kakšnih dodatnih podrobnosti ne rabiva dorečt, let's go with the flow. a začneva kar pri tem delu ko je ona pijana al kakšen pogovor pred tem? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Sre Okt 23, 2013 8:32 pm | | |
Ja, verjetno bi lahko js to v plot dodala.. XD drugače pa bi bilo super if you could start.. :$ |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Sre Okt 23, 2013 8:33 pm | | |
no problem. mislim da bom jutri nekaj spackal skupi, ti sporočim ko začnem. ;D |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Čet Okt 24, 2013 8:13 am | | |
hm mislim da bi bilo bolj zabavno, če začneva preden jo vidi pijano, perhaps . da ne bova hitela nekam ^^ i mean we have all time in the world . lolz. anyway. ya. lahko jaz nekje začnem, pa ti tukaj prilimam link. :3 |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Čet Okt 24, 2013 3:19 pm | | |
meni je kul. and thank you for the start. |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Čet Okt 24, 2013 4:42 pm | | |
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Čet Okt 24, 2013 6:55 pm | | |
HERE, bb, vzemi si čas. :3 |
| | |
prispevki : 44
točke : 17
kraj bivanja : lahti, finland
starost lika : 22
| | | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Pet Okt 25, 2013 9:14 am | | |
sure you can :smitten:prostora je še ogromno, lahko greva kaj bolj v prijateljski smeri ali pa kaj bolj love related, glede na to da je ona, če sem prav razumel, v zvezi, bi domnevam šla bolj in a friendly way or what? lahko sta tudi ex ali kaj podobnega, imaš mogoče kako idejo? jaz sem se komaj iz postle zvleku, mam še bolj prazno glavo |
| | |
| | | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Pet Okt 25, 2013 1:49 pm | | |
welll i guess she could be his play thingie. torej bi lahko bila neke vrste prijatelja, z njegove strani vsaj na začetku bolj ali manj friends with benefits, medtem ko bi ona vedno imela željo da bi vse skupaj preraslo v kaj več? dunno. recimo da se on ne bi znal odločit kaj želi imet z njo, en večer bi ji govoril kako jo ima rad in kako se lahko samo z njo vedno pogovori o vsem kar ga teži in da če bi kdaj hotel imet punco bi bila ona prva na spisku, po drugi strani pa naslednje jutro že flirta s katero drugo? in ker madison ponavadi dobi tisto, kar si želi (če sem prav prebral plot page), bi jo vse to vsekakor nerviralo lol. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Ned Okt 27, 2013 4:00 pm | | |
it could be something like that yes (: thou si verjetno ne bi želela ravno razmerja, glede na to, da ravno v enem je, bolj kot ne bi si ga želela zase, pač samo zase in ga ne bi želela deliti z nobeno drugo, rajši dajva tako. vse ostalo pa lahko ostane enako yes yes :3 bi se ti dalo začet pretty pretty pretty please? :33 |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- Ned Okt 27, 2013 4:06 pm | | |
ah, you guys are killing me. ampak ja, bom začel pa ti sporočim kje dobiš začetek |
| | |
| Naslov sporočila: Re: edge of the earth -- | | |
|
| | | |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |