Naslov sporočila: willson, melody avery Tor Okt 22, 2013 4:45 pm
melody avery willson 20 – social psychology and teathre arts - london – kappa xi alpha - emily rudd
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? moje polno ime je (in ne smejte se) melody avery willson. neumno, ne?
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? bi bilo preveč samovšečno, če bi rekla, da me ta otok potrebuje? verjetno.. pozabite torej na to, recimo le, da sem prišla sem na željo svoje mame, ki je bila tukaj pred mano. študiram pa socialno psihologijo and teathre arts. ne sprašujte me, kako je to dvoje povezano ali kako sem sploh prišla do tega.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? seveda sem zasluženo tukaj! verjetno si še najbolj zaslužim biti tukaj, ker preprosto ne gre drugače. mogoče pa je imela tukaj prste vmes tudi moja mama.. Ssm sem bila vpisana še preden sem znala hoditi ali govoriti.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? pišem, pojem igram… in seveda analiziram ljudi okoli sebe. obožuuujem trače in verjetno brez njih sploh ne bi mogla živeti. najboljše pri vsem pa je, da sem si izbrala takšen študij, ki mi lahko resnično pomaga v življenju. kdo pa ne bi želel vedeti, kakšen je njegov sogovornik še preden si razkrijeta življenjske skrivnosti in si v solzah padeta v objem?
005. si levičar/ka ali desničar/ka? desničarka.. in zakaj je to pomembno?
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? vržem se na posteljo in poskušam ugotoviti, kaj bom počela jutri. nekako analiziram svoj dan in ugotavljam, kaj bi lahko komu rekla, pa nisem imela priložnosti. saj veste, priložnost zamujena, ne vrne se nobena!
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? na nočni omarici se najdejo debele knjige, tu in tam kakšna revija in seveda moja najljubša predmeta: prenosnik in telefon. v košu za smeti se najdejo kakšne plastenke, vrečke čipsa in sladkarij, stare revije, pokvarjeni CDji, kdaj se tam znajde tudi kakšen neuspeli poskus čustvenega izliva v obliki pesmi ali dramatične zgodbe..
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. najboljša prijateljica, dva fanta, ki ju pravzaprav ne poznam, moj oče in pa profesorica, ki sem ji pomagala pri pripravah na uro. ja, zveni kot da se res prilizujem, a tudi to je treba znati.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? Oh shit, I forgot to get a boyfriend! *smeh* ne, ne vem. verjetno bi bila vesela, ker bi, kjer koli bi že pristala po smrti, spet videla svojo mamo.
010. se bojiš žuželk? ne bi rekla, da se jih bojim. niso mi najbolj pri srcu, a nisem majhna punčka, ki začne cviliti takoj, ko vidi čebelo ali mravljo. je pa res, da me že ob sami misli na to, da bi imela žuželko v sebi, strese.
011. imaš svojo boljšo polovico? po pravici povedano, v to sploh ne verjamem. vzamimo primer: najdem si fanta, potem pa na zabavi spoznam drugega, ki je na videz moja 'boljša polovica' ali 'sorodna duša' in ne morem biti z njim, ker imam fanta, ki ga nočem razočarati. temu bi se lahko reklo, da me je strah vezanosti, in to je verjetno res.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? moja mama je umrla, ko mi je bilo osem let. bila je vplivna ženska in svoj čas tudi vodja kappa xi alpha, sestrčine na tej šoli. preden je umrla, je izrazila željo, da grem po njenih stopinjah, postanem članica te sestrščine in v življenju dosežem vse to, kar je ona. namreč bila je odlična igralka in pevka, lahko bi celo rekli, da je živela dvojno življenje. čez dan je snemala filme pod svojim pravim imenom, zvečer pa je snemala plošče, pela in nastopala pod psevdonimom. prav zaradi nje, se znam premikati v visokih krogih, in ona mi je bila velik vzgled. kar se tiče mojega očeta pa.. ne morem reči, da sva najbolj povezana. po materini smrti je domov vlačil ženske, za katere sem še jaz vedela, da so prostitutke. in ko sem dopolnila trinajst let, mu vse te ženske niso bile dovolj. verjetno mi ni treba razlagati, kaj se je zgodilo. in šele, ko sem odšla v francijo, na neko zasebno srednjo šolo sem bila rešena njegove pohotnosti. trenutno je v zaporu in nekako upam, da bo tam ostal še nekaj časa.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? nikoli ne bom pozabila maminih čokoladnih slaščic. kljub temu, da je imela zelo malo časa in dovolj denarja, da je lahko najela osebje, si je vsako nedeljo popoldne vzela čas, da je pekla z mano. cimet, vanilija, sladek vonj stopljene čokolade.. pogrešam jo,
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? odvisno od dneva
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? trigrica. močna, neustrašna tigrica. ali pa orlica. svoboda in možnost, da lahko grem kamorkoli hočem, počnem karkoli hočem.. čudovito.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? obala *smeh* tudi notranjost moje sobe mi je všeč, ko potrebujem čas zase, a na oblai sem svobodna. verjetno ste že ugotovili, da je to tisto, kar si najbolj želim in potrebujem.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? seveda. vsak v sebi skriva vsaj eno izmed lastnosti svojega znamenja.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? obžalujem, da nisem bila pri mami, ko je ta umrla. lahko bi ji povedala, kako rada jo imam in še danes me žre občutek krivde. kaj, če sem jo jaz ubila?
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? mislim, da ni najboljše, če na oboje odgovorim s svojim očetom. žalostna resnica.. od takrat s fanti nimam posebnega stika, čeprav vem, da niso vsi takšni.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? zagotovo v kostumu angelčka z rožički. ali pa mogoče kakšna čarovnica.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? cesarska solata in kozarec vina. odlično!
022. čaj ali kava? čaja sem že naveličana. če se giblješ v visokih krogih se ga pač počasi naveličaš. kava me še najbolj približa občutku, da sem navadna študentka.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? verjamem, da nekaj je. ampak nekako dvomim, da je to bog. čudno bo zvenelo, a verjamem v reinkarnacijo. pravzaprav bolj upam kot verjamem. če bi bila reinkarnacija resnična, bi se mogoče moja mama še enkrat rodila in lahko bi jo poiskala, tudi če se me ne bi spomnila.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? poslušam vse.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? mogoče kakšen čustven pogovor.. ampak mora biti res nekaj posebnega.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? trmasta, vztrajna, jezikava, nepremišljena in mogoče kdaj pa kdaj zasanjana.. ne vem, zakaj ne vprašate njih?
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? zagotovo si želim svetlo prihodnost. lepo plačano službo, dobrega fanta/moža, in seveda zavidanja vredno kariero. več ne smem izdati. It's kind of private. že tako ali tako sem povedala dovolj, se vam ne zdi?
mel- fourteen - almost two years – none yet- lovin' it ^^
kay is rocking your world!
avery elizabet
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
Naslov sporočila: Re: willson, melody avery Tor Okt 22, 2013 5:03 pm
ACCEPTED. Gost welcome to withmore's institute of education!
she is snobbish and loud and fierce and i like that! :3 tako da naštimaj ji avatarček in hitro uživat z njo v rpg del. ^^
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: