rheya haven leicester twenty - law - dawlish, uk - zeta lambda delta - brooke perry
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? rheya haven leicester.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? študiram pravo, na otoku pa sem zato, ker dejansko vem kako zagrabiti dobro priložnost ko se mi ponudi.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? osebno ne poznam nikogar, ki bi me bil dejansko sposoben spraviti na ta otok. in tudi če bi ga - še vedno bi menila da sem tu zasluženo.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? imam to neverjetno nadležno navado, da me nič ne zadovolji za prav dolgo časa. trenutno bi rekla da se rada ukvarjam s slikanjem, vendar pa bom že naslednji mesec po vsej verjetnosti velika navdušenka nad tekom.
005. si levičar/ka ali desničar/ka? desničarka.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? po pravici povedano? resnično glasno zaloputnem z vrati.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? nočno omarico bi krasilo nekaj zelo debelih pravnih bukev, v košu pa bi našli... no... smeti.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. hm pa poglejmo. z moškim iz zavarovalnice, s thomasom ter agnes, žensko ki je delala neko anketo, električarjem in mojim land-lordom.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? kratko zavijanje z očmi in tih - lahko verjamete da ne ravno najbolj navdušen - vzdih.
010. se bojiš žuželk? treba je priznati, da niso ravno najbolj simpatična bitja na tem svetu. ampak če se jih bojim? ne, ne zares.
011. imaš svojo boljšo polovico? sama sebi sem povsem dovolj.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? nimam družine. vsaj ne več.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? vonja po pečenem krompirju, toastu in nekih rožah... ne morem se spomniti imena, vem pa da so bile rumene barve ter so oddajale resnično sladkoben vonj.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? na pol prazen.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? definitivno nekaj strupenega in ne preveč čednega. mogoče kača ali škorpijon.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? praktično kateri koli prostor, ki je temačen, tih, majhen in dovolj udoben. včasih sem čas najraje preživljala v stenski omari poleg kuhinje. ampak tega je že davno.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? verjamem, da je to popolna bedarija ustvarjena za ljudi, ki niso dovolj prepričani vase da bi sprejeli odgovornost nad svojim življenjem.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? precej stvari. v bistvu imam - no, v bistvu bolj velja 'sem imela' - na steni svoje omare napisan cel spisek stvari, ki sem jih v nekem določenem obdobju obžalovala. malenkosti večinoma.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? vas nič ne briga.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? dejstvo je, da se ne bi pojavila na zabavi za noč čarovnic. ampak če predpostavimo, da bi 31. oktobra popila malce preveč viskija in se pod vplivom alkohola odločila prikazati tam... no v tem primeru bi bila po vsej verjetnosti mrtva nevesta ali pa zombij.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? riž in neka ne preveč okusna paradižnikova omaka. ne sprašujte.
022. čaj ali kava? kava. vedno kava.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? verjamem v mnogo stvari. recimo v neizmerno pokvarjenost vseh človeških bitij ki naseljujejo ta planet. ampak to najbrž ni tisto kar ste želeli vedeti kajne? torej, verjamem vase in v približno tri desetine tistega kar imajo povedati budisti.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? rock ali klasiko - povsem odvisno od razpoloženja.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? dejansko verjamete da vam dovolj zaupam da bi z vami delila nekaj takšnega?
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? zadnjič ko sem preverila sem bila obkrožena s koristoljubnimi pijavkami, ki jih nikakor ne morem imenovati prijatelji. ampak če za trenutek predpostavim da jih lahko, bi me najbrž opisali kot samotarsko čudakinjo s temno dušo in občasnimi sarkastičnimi izpadi.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? mhm, pa poglejmo. nekaj uspeha, nekaj vpliva ter manjše bogastvo, pa sem povsem zadovoljna.
lilith - seventeen - not that much - nope - awesome, that's all i can say.
ACCEPTED. Gost welcome to withmore's institute of education!
welcome to the ftp, girlie! moram reči, da mi je ta tvoja deklica zelo zanimiva, tako da upam, da ji najdeš čim več povezav in jo krasno razviješ skoznje. also, tisti seznam stvari, ki jih obžaluje - i think that's kind of genious, really. that's it, go have fun now!
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: