Share

conell, madison byron

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

lotte bäckström
lotte bäckström
prispevki : 44
točke : 17
kraj bivanja : lahti, finland
starost lika : 22
tvoja starost : 30

conell, madison byron Empty
ObjavljaNaslov sporočila: conell, madison byron   conell, madison byron EmptyPon Okt 21, 2013 3:31 pm

madison byron conell
20- english and creative writing - london, UK - kappa xi alpha - phoebe tonkin

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
madison byron conell. ampak bolje zate, da nikoli, ampak resnično nikoli, ne omeniš tistega sranja med imenom in priimkom. oprosti, ampak včasih se sprašujem ali je bila moja mati zadeta, ko mi je nadela to ime.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
enostavno - mojim staršem sem bila še enkrat več v življenju povsem odveč. in kaj je lažjega kot pa poslati hči na otok nekam daleč stran, kot pa, da bi jo morali še nadaljna štiri leta gledati doma. očitno jima tudi denar v tem primeru ni pomemben, glede na to, da sta baje zapravila celo premoženje. kakorkoli, kdo jih pa še potrebuje. navdušena bom že, če bosta toliko, da mi bosta poslala voščilnico za rojstni dan in božič, domov me tako ne bosta vabila, ker bosta tako kot vedno, preveč zaposlene dneve. študiram? anleščino in kreativno pisanje. kolikor časa za študiranje pač imam oz. si ga vzamem.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
*smeh* resno? če bi bilo po moje, bi ostala na otoku, tako pa moji predragi, najdražji starši, no, njim se imam zahvaliti da sem tu.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
nič posebnega vkoliko vprašaš mene. glede na reputation, ki se me je držal doma in dejstvo, da sta me starša hotela na vsak način zresniti in me mogoče tudi poslala sem z načelom, da se posvetim študiju - no nisem takšna huda žurerka. dejansko z veseljem obsedim med knjižnimi policami in preberem stran, dve, tri, knjigo ali dve.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
levičarka, v čem je poanta?

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
odvisno od dneva in ure. jem? pogledam nadaljevanko? šit, pa kako moraš vprašati kaj takšnega...moji dnevi pač niso neke rutine. torej vsak dan nekaj drugega verjetno.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
ura, lak za nohte, revija ali dve, televizijski upravljalnik...mogoče kakšen beden poskus pisanja seminarske v smeteh? in ne, kondomov tam ne boš našel, ne upaj na tak odgovor, moških ne vozim v svojo sobo, raje grem k njim.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
mama? dejansko se še sama čudim nad tem. najboljši prijatelj in še nekaj ljudi, ki jih dejansko ne pozna preveč dobro. vem samo, da so bili na zabavi prejšnjega večera...nepomembni pač.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
another disaster in my life, what should i say...počasi sem že navajena na to.

010. se bojiš žuželk?
ne, ne kje, doma jih vsak dan jemo za kosilo. lepo te prosim, ne bojim se jih, ampak za hišne ljubljenčke jih pa tudi nebi imela. nisem pa ena tistih, ki histerično cvilijo vsakič, ko mimo njih prileze hrošč.

011. imaš svojo boljšo polovico?
ja. ne. no, nevem če bi mu lahko tako rekla.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
mislim, da je vsaka omemba moje družine odveč. dejansko mi predstavljata zgolj finančni dohodek, za hči me tako ali tako nikoli nista imela, glede na to, da sta bila preveč zaposlena z delom.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
gospodinja ella je dejansko drugače dobro kuhala in v resnici sem bila navdušena, če sem ji lahko kdaj pomagala. jabolčna pita, mmm, cimet, jabolka in vanilijeva aroma. dejansko jo lahko vonjam v tem trenutku.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
odvisno kaj je notri.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
dejansko? kaj jaz vem, ptič? mislim, konec koncev bi lahko odletela kamor koli. ali pa volk, nekaj divjega, nekaj prostega, neodvisnega. nekaj močnega.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
obala bi bila v tem trenutku verjetno najbolj vredu izbira. vedno sem bila rada na morju. peščena plaža, visoki valovi in zagorela telesa. tisti inštruktorji za surfanje...

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
ne, to je zgolj izgovor, da človek lahko verjame v horoskop in potem nekoga drugega krivi za stvari, ki se zgodijo, ali se pač ne.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
ničesar. resnično ničesar...*kratek pomislek in odtavan pogled*

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
sem pristala na policijski postaji? želiš še velikost oblek in pa krvno skupino? *zmajanje z glavo* v prvem primeru sošolec v osnovni šoli, v drugem primeru pa družinski prijatelj...ali nekaj takšnega.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
kaj pa vem...nekaj divjega...kavbojka? *smeh* resnično nimam pojma, mogoče ženska različica johna deepa v piratih s karibov. tip je totalno seksi.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
file in zelenjava.

022. čaj ali kava?
zeleni čaj z limono in mlekom.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
verjamem vase.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
znam se prilagajati. in vse je odvisno od trenutka, še enkrat več. čeprav me ne boš nikoli dobil poslušati kakšnega metala...to je preveč grobo. v resnici obožujem pocukrane balade, vse je vedno tako lepo.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
jok sreče ali žalosti? žalosten konec filma. dejansko.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
vprašaj njih. odvisno ali gre v tem primeru za naboljšega prijatelja ali za tiste, ki se dejansko samo pretvarjajo, da so to.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
živim za trenutek. torej ne delam dolgoročnih načrtov, dejansko se trudim, da živim svoje sanje.

ana - 9teen - a lot - n/a - i'm overwhelmed seriously. it's amazing :3

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

conell, madison byron Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: conell, madison byron   conell, madison byron EmptyPon Okt 21, 2013 3:37 pm

ACCEPTED.
madison conell, welcome to withmore's institute of education!

i'm glad you decided to join in on the fun, babe, good luck and get to it!

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

conell, madison byron

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1